Home [njuz] Zum kafica – 45 minuta o motivaciji

Zum kafica – 45 minuta o motivaciji

144
0

U utorak 1. juna u 12h razgovaramo o važnosti motivacije u boljem sagledavanju sopstvenih snaga, pronalasku onog što vas pokreće i čini zadovoljnima. Zašto je važno da se pronađemo balans između intelekta, emocija, duhovnosti i zdravlja i kako da realnije postavljajmo očekivanja od sebe i drugih i na koji način možemo da učimo iz sopstvenih grešaka pričaćemo sa Vesnom Damnjanović, iz Centra za poslovne studije slučaja na Fakultetu organizacionih nauka i direktorom svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja Business Belgrade International Case Competition. Vesna je osoba koja kreira prilike, deli energiju i ima želju da pomogne u ličnom i profesionalnom razvoju mladih i menadžera. Dobitnik je nagrade za Razvoj i promociju liderstva među mladima od Srpske asocijacije menadžera i Svetosavske nagrade u 2018. godini.

Prijavljivanje na linku: https://forms.office.com/r/BkK5GnDZFt najkasnije do utorka u 9 sati da bi vam poslali link za pristup druženju.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

“Zoom kafica – 45 minuta sa … “ predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.