Home [njuz] Postani deo organizacionog tima Wonderland AI Summit-a 2021

Postani deo organizacionog tima Wonderland AI Summit-a 2021

144
0

Wonderland AI Summit, jedan od najinovativnijih AI događaja u svetu posvećen primeni, razvoju i inovacijama u oblasti veštačke inteligencije, otvara svoja vrata novim članovima organizacionog tima samita. U okviru Join us kampanje pod nazivom ”Would you be remembered” otvorene su pozicije za HR, PR i Marketing, Partnership i Design tim, čime se pruža prilika talentovanim i ambicioznim mladim ljudima da učestvuju u organizaciji događaja koji će 21. i 22. oktobra okupiti napriznatije svetske AI stručnjake na jednom mestu. 

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave popunjavanjem KONTAKT FORME na zvaničnom sajtu samita. 

Wonderland AI Summit je u protekle dve godine bio domaćin liderima vodećih AI kompanija kao što su Google, Facebook, IBM, eBay, NVIDIA, SingularityNET, Airbus, VodafoneZiggo i mnogim drugima. Ovogodišnji samit, koji se organizuje treću godinu zaredom, okupiće više od 2.000 učesnika i brojne govornike u okviru četiri stejdža gde će najuticajniji AI lideri današnjice otvoriti širi dijalog o veštačkoj inteligenciji i njenoj primeni u različitim oblastima. 

Više o Wonderland AI Summit-u 

Wonderland AI Summit je deo Wonderland AI ekosistema koji čine AI entuzijasti, istraživači i lideri u povezanim oblastima okupljeni u Serbian AI Society, Anari AI, Wonderland AI Summit i Angelico – organizacije koje kroz različite pristupe veštačkoj inteligenciji unapređuju demokratizaciju znanja u oblasti AI-a kao i širenje i promociju tehnoloških noviteta na proaktivan i inovativan način. 

Više detalja o otvorenim pozicijama kao i kontakt formu za prijavu možete pronaći OVDE. Dodatne informacije o Wonderland AI Summit-u dostupne su na društvenim mrežama: Facebook, LinkedIn, Instagram i Twitter.