Home [njuz] Beograd na koncertnoj mapi Stonsa

Beograd na koncertnoj mapi Stonsa

48
0

 Kako god, danas popodne je na mailove srpskih redakcija stiglo obaveštenje od promoterske kuće Music Star, u kome se kaže:
„Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na press konferenciju povodom evropske turneje grupe The Rolling Stones A Bigger Bang Tour 2007. i koncerta u Beogradu 14. jula 2007. godine“.
U krugovima „upućenih“ može se čuti da će ovog puta koncert zaista biti održan.

 

Kao i to da je ključni razlog za nagli preokret događaja činjenica da ju u igru ušao Music Star, vlasništvo menadžera Rake Marića (radi sa Bregovićem, Cecom Ražnatović…, a navodno je i vlasnik lanca benzinskih pumpi u Grčkoj), koji je iz kontakta sa menadžmentom Stonesa izbacio Komunu i njenog vlasnika Masku Ćatovića koji se najčešće javljao kao organizator tog, nikad održanog koncerta u Beogradu.
Za sada je potvrđeno i da će se Stonsi pojaviti 10. juna na festivalu Isle of Wight u Engleskoj.
U okviru ove turneje Stonsi bi mogli da konačno posete i Beograd. Koncert bi trebalo da se održi 14. jula na Hipodromu, a više informacija biće poznato posle pres konferencije koju je za 22. mart zakazala koncertna agencija Music Star iz Beograda.

Mik Džeger će se 22. marta u 17 časova po našem vremenu obratiti putem internet prenosa i saopštiti datume 20 potvrđenih koncerata za 2007. godinu.
Ovi koncerti zakazani su kako bi se članovi benda iskupili fanovima za koncerte njihove A Bigger Bang turneje, koji su otkazani prošle godine nakon povrede Kita Ričardsa.
Finale ove turneje biće krajem avgusta nastup u Vembli Areni u Londonu.
Na ovim nastupima Stonsi će možda predstaviti i novi materijal, pošto se poslednjih par nedelja nalaze u studiju sa producentom Donom Votsom.