Home [treninzi] Onlajn trening “Komunikacija je prava senzacija!”

Onlajn trening “Komunikacija je prava senzacija!”

260
0

Poziv za trening “Komunikacija je prava senzacija!” je otvoren.

Mnogo je razloga zašto komunikacija može biti neuspešna. Cilj projektaWesternBalkansAlumniAssociation (WBAA) “Komunikacija je prava senzacija!” je da upozna mlade sa mogućim barijerama u komunikaciji, kako da ih prepoznaju, prevaziđu i komuniciraju efektivno.

Ako si mlada osoba iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore ili Srbije ili član/ica WBAA alumni mreže, želiš da unaprediš veštine komunikacije, da naučiš kako da prepoznaš i upotrebiš određene stilove komunikacije onlajn i oflajn i da unaprediš osnove neverbalne komunikacije koristeći “govor u liftu”, prijavi se za ovaj onlajn trening.

Ova obuka biće održana tokom dvoipočasovneonlajn sesije, a trening će držati profesionalna trenerica i konsultantkinja za PR sa iskustvom rada na EU obrazovnim projektima i onlajn edukacijama, Marija Stevuljević, M. A.

WBAA ohrabruje mlade iz podzastupljenih kategorija da se prijave.

Proces prijave

Molimo te da popuniš ovaj kratak upitnik. Požuri, prijave će biti moguće dok se ne popune sva mesta, kojih će biti maksimalno 30 po treningu.

Rok za prijavu: do 14.decembra 2020.u podne.

Selekcija učesnika/ca: 14-16.decembar 2020.

Datumi i mesto održavanja treninga: 18. decembar 2020, 17.00-19.30h ili 19. decembar 2020, 10.00-12.30h preko aplikacije GoToMeeting.

Trening će biti održan u dva termina, 18. i 19. decembra. Molim te odaberi vreme koje tebi najviše odgovara.

Prati WBBA društvene mreže i veb-sajt za više informacija.

Projektni menadžer: Milan Milenković milenkovic.d.milan@gmail.com

Komunikacija nije devastacija, već prava senzacija!