Home [treninzi] Tražimo SOFA parove

Tražimo SOFA parove

140
0
Šta je ono što ti činiš za starije unutar svoje zajednice? Da li razumeš koncept međugeneracijske saradnje i solidarnosti? Kako možeš doprineti aktivnijoj povezanosti, uzajamnom učenju i prihvatanju između mladih i starijih u svom okruženju? Šta nam je svima potrebno u vremenima krize? Da li je solidarnost naša prva pomoć?

Hajde #DaSeRazumemo!

Tražimo SOFA parove – sačinjene od jedne mlade (18–30 godina) i jedne starije osobe (65+ godina) kako bi učestvovali u našem SOFA programu (SOFA – Solidarity First Aid), koji podstiče međugeneracijsku solidarnost i razmenu i stvara koheziju u društvu zasnovanu na istinskom razumevanju. Priliku da bude deo programa imaće 12 parova.

Kroz radionice medijske i digitalne pismenosti, sesije razgovora o mentalnom zdravlju i zajedništvu, kao i kroz lokalne akcije i aktivnosti pokušaćemo da otkrijemo potrebe i doprinos koji mlade i starije osobe mogu da daju izgradnji:

Solidarnog

Otvorenog

Funkcionalnog

Angažovanog društva.

Program SOFA – Solidarity First Aid sprovodi Beogradski centar za ljudska prava uz podršku Populacionog fonda Ujedinjenih nacija (UNFPA)


Link za prijavu: https://forms.gle/fCC9cDZoKixfW9VG7 

Prijavljivanje traje do 29.10.2020 u podne, a odabrani učesnici i učesnice programa biće obavešteni o daljim koracima do 30.10.2020, najkasnije do 16 časova.
Zauzmite mesto na našoj SOFI što pre!