Home [treninzi] Youth Rights Defenders – Postani branitelj ili braniteljka prava mladih!

Youth Rights Defenders – Postani branitelj ili braniteljka prava mladih!

162
0
Beogradski centar za ljudska prava iz Srbije, NVO Juventas iz Crne Gore i Helsinški odbor za ljudska prava iz Bosne udruženim snagama raspisuju poziv za mlade koji žele da postanu Youth Rights Defendersi i učestvuju u formiranju prve mreže branitelja i braniteljki prava mladih u regionu!

Petnaest mladih ljudi iz Srbije, petnaest iz Bosne i Hercegovine i petnaest iz Crne Gore udružiće se da ponude svoju perspektivu.

Program će se realizovati u periodu od 26. septembra do sredine decembra 2020. godine i obuhvatiće brojne aktivnosti, treninge, radionice i još mnogo toga!

 

Za učešće možeš da se prijaviš ako imaš od 15 do 30 godina i dolaziš iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, a možeš da se prijaviš ovde.

Prijave traju do 24. septembra 2020. godine. O rezultatima selekcije, ukoliko budeš odabran/na, bićeš obavešten/a najkasnije dan po zatvaranju prijave.

Ukoliko su ti potrebne dodatne informacije, želiš da unapred proveriš šta to program nudi ili imaš neke nejasnoće, slobodno nam piši. 

Lokalni koordinatori/ke ti stoje na raspolaganju:

Mirjana Ćuskić, Bosna i Hercegovina: mirjana.hchr@gmail.com 

Mićan Andrijašević, Crna Gora: mican.1.andrijasevic@gmail.com  

Uroš Ranković, Srbija: rankovic@bgcentar.org.rs

Projekat realizuje Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava, a u saradnji sa NVO JUVENTAS iz Podgorice i Helsinškim odborom za ljudska prava iz Bijeljine, u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost“, sa idejom umrežavanja mladih iz regiona. Zajednički regionalni program „Dijalog za budućnost” sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, u partnerstvu sa državnim institucijama u BiH, Crnoj Gori i Republici Srbiji, uz financijsku podršku Fonda UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

#DijalogZaBuducnost