Home [treninzi] Otvoren konkurs za nove članove organizacionog tima Međunarodne studentske nedelje u Beogradu

Otvoren konkurs za nove članove organizacionog tima Međunarodne studentske nedelje u Beogradu

116
0

Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi. Četrnaesta Međunarodna studentska nedelja u Beogradu će se održati 2021. godine, a za njenu organizaciju i pripremu, potrebno je pojačanje u vidu novih članova sledećih podtimova:

  • DESIGN
  • EDU
  • EVENT
  • FR
  • IT
  • INTCOM
  • PR

DESIGN je tim koji pruža snažnu umetničku crtu čitavom festivalu, pa su za njega poželjni kandidati koji žele da izraze svoju kreativnost na više načina: kroz kreiranje vizuelnog identiteta festivala, pružanja doprinosa u organizaciji festivalskih aktivnosti i sprovođenju novih, inovativnih ideja u cilju naglašavanja umetničke dimenzije ISWiB-a.

EDU je tim odgovoran za kreiranje edukativnog dela festivala koji se sastoji iz radionica, konferencija i obuka. Poželjni su kandidati koji već imaju ideje o tome šta bi trebalo da bude tema naredne Međunarodne studentske nedelje u Beogradu, i koji su to ljudi iz zemlje i regiona koji bi je najvernije dočarali učesnicima.

EVENT je tim koji se bavi organizacijom zabavnog dela festivala po kome je ISWiB poznat širom sveta. Budući članovi ovog tima će učestvovati u kreiranju različitih vrsta događaja- žurki, tematskih večeri, tribina i biće zaduženi za njihovu celokupnu organizaciju. Poželjne su osobe sa inovativnim idejama i dobrom energijom koja se tradicionalno manifestuje svake godine tokom, ali i pre samog festivala.

FR tim je zadužen za pribavljanje sponzorstava, pa su za ovaj tim poželjne osobe spremne da istražuju sve mogućnosti za različite vidove partnerstva. Prednost imaju kandidati koji poseduju iskustvo u pisanju projekata.

IT tim traži ljubitelje sveta informacionih tehnologija koji žele da rade na održavanju i unapređivanju sajta festivala, kao i pružanju celokupne podrške ostatku tima u problemima povezanim sa ovom oblašću.

INTCOM (International Communications) je tim zadužen za međunarodnu komunikaciju koja podrazumeva selekciju učesnika festivala i održavanje komunikacije sa njima tokom čitavog predfestivalskog i festivalskog perioda. Članovi ovog tima su u najvećoj meri povezani sa inostranim ali i domaćim učesnicima koji nam godinama pristužu iz celog sveta.

PR tim zahteva spremnost na vođenje naloga na društvenim mrežama festivala na svakodnevnom nivou, kao i održavanje komunikacije sa medijima i partnerima tokom čitave godine. Poželjni su komunikativni i kreativni kandidati skloni pisanju, osobe koje zanimaju društvene mreže i koje su spremne da ISWiB predstavljaju javnosti kroz različite kanale komunikacije.

Prijave su otvorene do 8. septembra u 23:59h.

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu je festival kulturno-edukativnog karaktera koji svake godine, sa početkom od 2006. u našoj prestonici okuplja preko 250 mladih iz svih delova sveta. Tradicionalno se održava u julu mesecu kada učesnici iz preko 60 zemalja, Beograd transformišu u omladinsku prestonicu sveta. Festival se realizuje kao najznačajniji i najveći projekat neprofitnog udruženja mladih Svetski omladinski talas.

Više informacija o samom festivalu, kao i o načinu prijave možete pronaći na sajtu www.iswib.org, kao i na društvenim mrežama Facebook: ISWiB i Instagram: @iswib_.