Home [konkursi] Finance4SocialChange

Finance4SocialChange

175
0

Sa radošću vas informišemo o novom projektu koji u Srbiji partnerski sprovode Privredna komora Srbije i Razlivalište, Finance4SocialChange. Projekat je usmeren na razvoj socijalnog preduzetništva i sprovodi se u 12 zemalja Dunavskog regiona.

U okviru Projekta biće organizovano takmičenje socijalnih preduzeća iz Srbije, Moldavije i Bugarske, koje će se održati u Beogradu, tokom oktobra 2020.godine. Pobednici će imati priliku da učestvuju u finalu, koje će biti početkom 2021.godine, u Budimpešti. Tokom finalnog takmičenja, socijalna preduzeća će investitorima predstaviti svoj biznis model i ući u trku za nagradu od 10.000 eura za unapređenje sopstvenog poslovnog modela.

Takmičenju prethodi priprema za sve zainteresovane firme u vidu online obuke na kojima će se obrađivati teme kao što su: razvoj društvenog uticaja, razvoj strategije, upravljanje finansijama, komunikacija sa investitorima, upravljanje rizikom. Da bi se kvalifikovale za takmičenje, firme moraju da posluju duže od godinu dana, dok su obuke omogućene i onimakoji nemaju razvijen biznis plan ili aktivno preduzeće.  Tokom jula, izabranim kandidatima biće organizovana i mentorska podrška koju pružaju Privredna komora Srbije i Razlivalište.

Najljubaznije Vas molimo da se za obuke, mentorske radioniceitakmičenje prijavite najkasnije do 31. maja 2020.godine na link: https://air-mooc.teachable.com/

Za više informacija o samoj obuci, mentorskim radionicama i takmičenju molimo vas da kontaktirate predstavnice Privredne komore Srbije i Razlivališta na mejl:milica.pavic@pks.rsi  Kristina Palić kristina.palic@razlivaliste.org .