Home [konkursi] Poziv za podnošenje predloga projekata “Aktivno uključivanje mladih sa invaliditetom/hendikepom u aktivnosti...

Poziv za podnošenje predloga projekata “Aktivno uključivanje mladih sa invaliditetom/hendikepom u aktivnosti civilnog društva”

291
0

Forum mladih sa invaliditetom i Udruženje studenata sa hendikepom raspisuju poziv za podnošenje predloga projekta za organizacije civilnog društva koje rade sa mladima, u okviru konkursa “Aktivno uključivanje mladih sa invaliditetom/hendikepom u aktivnosti civilnog društva”.

Poziv se objavljuje u okviru projekta “Digitalna i medijska pismenost mladih sa invaliditetom/hendikepom”. Projekat realizuje Forum mladih sa invaliditetom, u partnerstvu sa Udruženjem studenata sa hendikepom, Udruženjem za mlade Srbije i Secons-grupom za razvojnu inicijativu. Saradnici na projektu su Ministarstvo omladine i sporta i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije. Projekat je podržala Evropska unija u okviru “Civil Society Facility and Media Programme 2016-2017”.

Opšti cilj konkursa je unapređenje građanske participacije mladih sa invaliditetom/hendikepom u lokalnoj zajednici, putem korišćenja digitalne i medijske pismenosti.

Aktivnosti podržanih projekata mogu se realizovati u jednoj ili više jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji.

Rok za dostavljanje predloga projekata je 22. novembar 2019.

Detaljne informacije o uslovima i načinu podnošenja projektnih predloga možete pronaći u dokumentu SMERNICE.

Formulari za prijavu se mogu preuzeti na sledećim linkovima:

Aneks 1 – Obrazac za pisanje predloga projekta

Aneks 2 – Obrazac budžeta projekta

Aneks 3 – Narativni budžet

Za sve dodatne informacije se možete obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem mail-a prijave@fmi.rs i telefona 011 3220632.