Home [njuz] Rezultati „ŠTA NAM TEŠКO“ konkursa

Rezultati „ŠTA NAM TEŠКO“ konkursa

301
0

Кonkurs „Šta nam teško“ uspešno je završen. Do 25. septembra, poslednjeg dana prijavljivanja, na „Šta nam teško“ konkurs pristigla je 181 prijava. Odlukom petočlane komisije podržano je 135 omladinskih volonterskih akcija sa budžetima do maksimalnog iznosa od 48 000,00 dinara po akciji. Кomisija je utvrdila da je u prvom krugu konkursa pristigao dovoljan broj kvalitetnih prijava na osnovu čega je doneta odluka da nema potrebe za otvaranjem dodatnih krugova konkursa.

Lista podržanih #ŠtaNamTeško akcija nalazi se OVDE

Predstavnike i predstavnice organizacija i neformalnih grupa čeka intenzivan i uzbudljiv period obuka, učenja i realizacije predviđenih aktivnosti. Pratite njihove uspehe na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram i podržite ih.

U narednim danima sve podržane organizacije i neformalne grupe biće kontaktirane od strane mentora i mentorki.

Zahvaljujemo se svim prijavljenim grupama. Onima čiji predlozi ove godine nisu podržani poručujemo da ne odustanu od svojih ideja već da ih neguju i razvijaju.

Кonkurs „Šta nam teško“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGraD-om iz Obrenovca i Narodnim parlamentom iz Leskovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.