Home [akcija] Meetup „Inovacije u zdravstvenom sektoru“

Meetup „Inovacije u zdravstvenom sektoru“

225
0

U In Centru vas 1. jula od 18 časova očekuje meetup na temu „Inovacije u zdravstvenom sektoru“. Učesnice će pričati o svojim počecima u zdravstvenom sektoru i na koji način su tu strast pretočili u sopstveni biznis, inovaciju i kako neke od njih sarađuju sa startapima.  Otkriće nam  sa kojim izazovima su se suočavale, kao i koje mogućnosti za rad ovaj sektor pruža.

Učesnice su:

Ivana Kostić, suosnivač Health Tech Lab-a

Dr Ivana Kostić je suosnivač Health Tech Lab, koji je nastao sa ciljem da utiče na lokalne, srpske i globalne zdravstvene tehnološke ekosisteme. HTL je nastao nakon njenog pokretanja i organizacije prvog MIT Medical hackathona u Beogradu, u saradnji sa MIT hacking medicine. Ona je takođe saradnik za transfer tehnologija u Fondu za inovacije i alumni MASHAV. Bogata praktična znanja stekla je na IASTE praksi u Brazilu i na BSRT letnjoj školi za regenerativnu medicinu u Berlinu.

Žaklina Nedeljković, vlasnica „Mobilne sestre – Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu“

Žaklina Nedeljković je medicinska sestra i diplomirani zdravstveni menadžer, a od 2015. godine i vlasnica Mobilne sestre. Ova ambulanta za kućnu zdravstvenu negu je organizovana kroz ambulantni i terensko-patronažni rad na teri. Žaklina je dobitnica priznanja „Cvet uspeha za ženu zmaja“ 2016. godine, koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije, kao i prestižne nagrade “Balkanski oskar” 2019. godine.

Maja Conkić, generalni direktor preduzeća za klinička ispitivanja AXIOM International

Maja Conkić je stručnjak za razvoj biznisa u oblasti farmaceutske i medicinske opreme, neurologije, onkologije, pedijatrije i retkih bolesti. Trenutno je na poziciji zamenika predsednika KLINIS-a, a preko 12 godine je generalni direktor preduzeća za klinička ispitivanja AXIOM International. Zbog svog dugog preduzetničkog staža u biznisu vezanom za biomedicinska ispitivanja, Maja je uključena i u projekte vezane za razvoj startapa iz zdravstvenog sektora.

Pozivamo sve stručnjake, preduzetnike i startape iz zdravstvenog sektora da se prijave za ovaj meetup putem mejla info@incentar.org