Home [njuz] Meetup „Slatke preduzetničke ideje“

Meetup „Slatke preduzetničke ideje“

240
0

Svi ste čuli za sladoled „Crna Ovca“ i za „Ferdinand knedle“, međutim, da li znate kako su se „rodile“ te preduzetničke ideje? Da li znate koliko je ljubavi, sastojaka i truda bilo potrebno da bi se došlo do savršene recepture? Da li znate koliko im je vremena trebalo da bi izgradili prepoznatljiv brend?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznaćete 11. juna od 18 časova na meetupu „Slatke preduzetničke ideje“ u In Centru, a učesnici su:

Lana Nedeljković, osnivačica Ferdinand knedli

Lana je zajedno sa Nikolom Nedeljkovićem pune tri godine pripremala ovu ideju da bi zvanično 2016. godine otvorili prvo i jedino carstvo domaćih knedli u Beogradu. Citat austrijskog cara Ferdinanda “Ja sam car, i ja hoću svoje knedle!“ je bio inspiracija za naziv.

Pre toga je radila u bankarskom sektoru skoro deceniju, ali je oduvek težila kreativnijem poslu. Zadovoljstvo spremanja knedli kod kuće prenela je na svoj biznis koji danas vodi sa Nikolom. Domaće knedle – slatke i slane, džemovi i topla čokolada na štapiću su ono što možete naći u ovom slatkom carstvu.

Zoran Jevtović, vlasnik sladoledžinice „Crna Ovca“

Sladoledžinica „Crna Ovca“ otvorena je 2015. godine i od tada ne prestaje da uživa popularnost kod svih generacija. Zoran Jevtović, Ivan Živić, Bojan Radonja i Vladimir Ranković su vlasnici i ujedno prijatelji koji dolaze iz sveta turizma, ali i gaje ogromnu ljubav prema hrani.

Sladoledžinica je otvorena u Beogradu sa idejom da na lokalnom tržištu ponudi umetnost ručno pravljenog sladoleda. Prvog dana su imali 16 ukusa, dok su u narednih 47 dana rada napravili još 48. U međuvremenu je taj broj došao do 150 i prestali su da broje.

Napomena: Svi zainteresovani budući i sadašnji preduzetnici iz konditorske i industrije sladoleda, kao i ljubitelji slatkiša mogu se prijaviti za prisustvo Napomena: Svi zainteresovani budući i sadašnji preduzetnici iz konditorske i industrije sladoleda, kao i ljubitelji slatkiša mogu se prijaviti za prisustvo putem mejla info@incentar.org.
Sve učesnike na kraju meetup-a očekuje slatko iznenađenje 🙂 Požurite, mesta su ograničena!

Prijavi se: