Home [akcija] Posetite prezentaciju evropskih fakulteta u školi jezika Merryland u Beogradu

Posetite prezentaciju evropskih fakulteta u školi jezika Merryland u Beogradu

125
0

Nemestic Studio predstaviće prestižne fakultete u inostranstvu iz oblasti dizajna, mode, vizuelnih umetnosti, komunikacije, medicine, menadžmenta, IT-a, ekonomije i biznisa u prostorijama škole jezika Merryland (Maršala Birjuzova 16/I), 16. aprila 2019. godine sa početkom u 17.00h.

Želite da upišete fakultet u inostranstvu, a ne znate odakle da počnete? Nemestic Studiranje u Inostranstvu vam pomaže prilikom odabira studijskog programa, pripreme neophodne dokumentacije za upis, pripreme portfolia, kao i kod same aplikacije za upis. Saznaćete i koji su aktuelni konkursi za stipendije, kako na njih aplicirati, koja dokumenta pripremiti za osnovne, a koja za master studije kao i koje su mogućnosti smanjenja školarine na osnovu primanja roditelja. Ovom prilikom predstavnici škole Merryland će vas uputiti i dati savete oko polaganja ispita engleskog jezika. TOEFL ili IELTS? Idealna prilika da saznate sve detalje koji vas zanimaju.

Upoznajte se sa:Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institutom za dizajn IED, Domus Akademijom, Fakultetom Politecnico iz Milana, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetom, RM Istituto Moda e Design iz Milana, Evropskom školom ekonomije ESE, IFA Paris Internacionalnom Akademijom, Metropolitan Univerzitetom u Budimpešti, STC Higher Education na Malti i mnogim drugim.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto za konsultacije tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 , ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.