Home [njuz] Do Češke iz Beograda za 73 EUR sa aerodromskim taksama sa niskobudžetnom...

Do Češke iz Beograda za 73 EUR sa aerodromskim taksama sa niskobudžetnom “Click4Sky”

53
0

avionet.jpegČeška niskobudžetna aviokompanija "Click4Sky" počela je prodaju karata na liniji Beograd – Prag i još 35 odredišta u 22 evropske zemlje po ceni od oko 73 EUR (1.990 čeških kruna) za putovanje u jednom smeru.Karte se mogu isključivo kupiti posredstvom sajta ove kompanije, a u cenu karte uračunate su sve takse.

Za ovu sumu može se kupiti karta do Praga, a zatim i karta za povratak po istoj ceni. Putnici novog avioprevoznika u prvo vreme će leteti u avionima češke kompanije "Czech Airlines", koja na taj način želi da poveća popunjenost letova.

– "CLICK4SKY" je servis koji je 18. septembra 2007. uveden i aktiviran samo za tržište Češke Republike. To znači da je ova usluga trenutno dostupna samo u Českoj i da je kalkulacija tarife, odnosno utvrđivanje cene, moguće samo u češkim krunama. U naredne tri nedelje ova usluga biće aktivirana u još nekoliko zemalja i tada će cena biti dostupna u lokalnoj moneti – objasnio je Dragan Bugarčić, menadžer prodaje kompanije "Czech Airlines" u Beogradu.

Važno je napomenuti, naglasio je Bugarčić, da se karte za let prodaju isključivo putem Interneta i da predstavništvo "Czech Airlines" u Beogradu nije ovlašćeno za rezervaciju karata niti to može da uradi. – Kada je planiran prvi let iz Srbije zaista ne znam, jer je predviđeno da u naredne tri nedelje ova usluga sukcesivno bude uvedena u više zemalja. U roku od tri nedelje linija će svakako biti uvedena – naglasio je Bugarčić. Putnici sa CLICK4SKY aviokartama putovace avionima Czech Airlines, i imace identican tretman kao bilo koji drugi putnik nase aviokompanije (besplatan prtljag do odredjene tezine, besplatno osvezenje tokom leta, puna asistancija zemaljskog osoblja Czech Airlines na aerodromima u Pragu i Beogradu…)

"Click4Sky" će na Balkanu, osim za Beograd, leteti i za Ljubljanu, Atinu i Solun, a putnicima će biti poslužena osveženja u avionu besplatno. U ponudi te kompanije su i letovi do Amsterdama, Barselone, Berlina, Bolonje, Brisela, Budimpešte, Dablina, Hamburga, Minhena, Osla, Rima, Venecije, Beča, Ciriha i drugih gradova.

Infostud/E-kapija