Home [akcija] Predavanja Poslovi #za5 na Ekonomskom fakultetu Kako doći do najinteresantnijih zanimanja iz...

Predavanja Poslovi #za5 na Ekonomskom fakultetu Kako doći do najinteresantnijih zanimanja iz oblasti finansija?

204
0

Iako svake godine širom Srbije fakultete upiše nekoliko hiljada budućih ekonomista, zanimanja u oblasti finansija i bankarstva su i dalje jedna od najtraženijih profesija, kako u svetu, tako i kod nas. Pronalaženje posla u praksi ipak izgleda drugačije, pa mladi neretko čekaju i dve godine po završetku formalnog obrazovanja na posao u struci.

Nacionalni projekat Budućnost #za5želi da inspiriše mlade ljude širom Srbije da na vreme počnu da razmišljaju o svojoj budućnosti u svetu biznisa i da ih motiviše da usavršavaju znanja i veštine potrebne za ostvarenje poslovnih ambicija.

Kao prva aktivacija na projektu, realizuju se predavanja Poslovi #za5, gde će menadžeri i menadžerke domaćih i internacionalnih kompanija, čiji su nazivi zanimanja na engleskom jeziku, ispričati svim zainteresovanim mladim ljudima šta oni zapravo rade i kako su dospeli na pozicije na kojima jesu.

Treće po redu predavanje Poslovi #za5 održaće se u sredu, 27. februara 2019. godine u 16h na  Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Neki od najuspešnijih ekonomista i bankara u Srbiji (i šire) koji će predstaviti moderna zanimanja u oblasti finansija i svoj razvojni put su:

  • Milka Todorović, Finance Director (Telenor banka)
  • Aleksandar Nenkov, Key Restructuring Manager (Societe Generale)
  • Jovana Nikolić, Regional Finance Manager (Mace)
  • Levan Pivnevi, Regional waste management systems financial, sustainability & enforcement senior expert (BrooksHannas & Partners)

 

Svi zaniteresovani mladi se za interaktivno predavanje o zanimanjima u oblasti finansija mogu prijaviti na sledećem linku: http://bit.ly/Posloviza5Vol3.