Home [njuz] Konferencija Women in IT 5

Konferencija Women in IT 5

229
0

Konferencijia Biznisnova – Women in It je već uveliko postala prepoznatljiv brend u našem gradu kao događaj na kome možete čuti mnoge inspirativne priče i korisne savete od žena i devojaka koje su se ostvarile u sektoru informacionih tehnologija.

Konferencija je namenjena studentkinjama, mladim ženama i ženama koje žele da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor.

Učesnice će imati priliku da unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru, povećaju nivo motivacije da razvijaju svoju karijeru u IT sektoru, kao i da se međusobno povežu.

Već petu godinu za redom, Konferenciju Women in IT organizuje udruženje Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje koje je među prvima u regionu prepoznalo značaj sektora IT u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke.

Nakon uspešnih konferencija koje su realizovane prethodnih godina, Biznisnova i ove godine organizuje istu uz podršku OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, Brotherhood Mutual Foundation, Erste Banka Srbija, Startit Centar Novi Sad, Galerija Matice srpske, American Corner Novi Sad, Regionalna razvojna agencija Bačka, Hashnode programerske društvene mreže i Čarolija peciva & kafe.

Učešće na konferenciji je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, neophodna je prijava:

Prijava za govore uspešnih žena u IT-ju 31.01. u Galeriji Matice srpske: https://goo.gl/forms/67m0IJcmxyPKJMWj1

Prijava za radionice 01.02. – 03.02. u Startit centru, Američkom kutku i Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka:
https://goo.gl/forms/RPEPjGVepTsTwWeO2

Teme kojima ćemo se baviti na radionicama su:
1. Kako da razviješ lični brend
2. Osnove programiranja u JavaScriptu uz p5 biblioteku
3. Testiranje softvera u praksi
4. HR marketing u IT-ju
5. Planiranje karijere u IT-ju
6. Sadržaj kao osnovni resurs (vašeg) biznisa