Home Aktiviranje Obuka „Kako koristiti karijerno vođenje i savetovanje za osnaživanje odraslih iz osetljivih...

Obuka „Kako koristiti karijerno vođenje i savetovanje za osnaživanje odraslih iz osetljivih grupa“

163
0

Fondacija Tempus kroz aktivnosti EPALE nacionalnog tima za podršku i nacionalnog centra Euroguidance mreže organizuje dvodnevnu obuku: ,,Prevladaj bespomoćnost: Kako koristiti karijerno vođenje i savetovanje za osnaživanje odraslih iz osetljivih grupa?” koja će se održati 27.11. i 28.11. 2018. godine, u Beogradu u hotelu ,,Srbija” (Ustanička br. 127).

Obuka je namenjena karijernim praktičarima koji sprovode i/ili planiraju da osmisle aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja za odrasle iz osetljivih grupa. U toku dvodnevnog programa, učesnici će imati priliku da kroz interaktivan rad u malim grupama saznaju više o motivacionom intervjuisanju, narativnim tehnikama i specifičnostima rada sa korisnicima psihijatrijskih usluga. Sve detalje o programu obuke, nazivima radionica, predavačima, načinu registracije, kao i celokupnu agendu možete preuzeti OVDE.

Učešće na konferenciji i obuci je besplatno. Za učesnike iz Srbije koji ne žive u Beogradu, a kojima je prethodno prihvaćena prijava, postoji mogućnost obezbeđivanja smeštaja, kao i refundacije putnih troškova u skladu sa procedurom Fondacije Tempus, o čemu će svi čije su prijave odobrene biti detaljno obavešteni. Radni jezik konferencije je engleski i prevod će biti obezbeđen svim učesnicima koji u registracionom formularu naglase da im je potreban prevod.

Zaposleni u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, nevladinim organizacijama, školama koje imaju programe obrazovanja odraslih, centrima za razvoj karijere, kao i socijalni radnici, omladinski radnici koji već sprovode neke od aktivnosti karijernog informisanja, savetovanja i obuke za razvoj veština upravljanja karijerom mogu da se prijave za učešće putem registracionog formulara, do 15.11.2018. godine u podne.

Broj učesnika je ograničen na 30 po radionici, pa je potrebno što pre prijaviti svoje učešće popunjavanjem registracionog formulara. Prilikom odobravanja prijava vodiće se računa o iskazanoj motivaciji, zastupljenosti učesnika iz različitih tipova organizacija, regiona i vremena prijavljivanja.

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem adrese: adult-education@tempus.ac.rs ili telefona: 011 33 42 430, opcija 7.