Home [njuz] Festival “Ovo je moj grad”

Festival “Ovo je moj grad”

45
0

ovojemojgrad.jpgNa festivalu "Ovo je moj grad", koji će od 20. do 23. septembra na Tašmajdanu okupiti najbolje beogradske di-džejeve, ljubitelji muzike imaće jedinstvenu priliku da uživaju i u nastupima velikog broja aktuelnih bendova.Ciljevi projekta "Ovo je moj grad" su promocija beogradske muzičke scene, urbanog trenda mladih, zdravog stila života…

 regionalne saradnje, kao i Beograda kao grada alternativne zabave za mlade.

Organizatori tradicionalne manifestacije "Ovo je moj grad", koja se održava sedmi put, pozvali su mlade sa Balkana da upoznaju urbanu scenu Beograda, koja se na toj manifestaciji promoviše muzikom, uličnom umetnošću, druženjem i kulturnom interakcijom.

Festival nastoji da predstavi Beograd kao veliki grad i tolerantnu, komunikativnu i urbanu sredinu.

Program festivala otvoriće 20. septembra nastup grupe "E-Play", a pored njih tokom prvog dana nastupiće "The Dridgers", Ivana i Nevena, di-džejevi Aki, Vlada, Buca, Stole, Maks, Dia, Akva Pajp, Etnika, Maks i Mauri.

U petak, 21. septembra publika će moći da posluša nastupe bendova "Manu" i "Bad Copy" i teh-haus di-džejeva Laleta, Mister Flauera, "Dirty Cover", Dušana Kačarevića, Zmiksa, Evoksa, Frakija, Mkdsla, i Džoša Vinka.

Bendovi "Irie Fm" i "Hornsman Coyote", kao i Šef Sale, Škabo, di-džej Ajron, Marko Vuković, Dušan STS, Mandarina, Boki, Dača, Bros, Stro, Ura, Pop i di džej Spuki nastupaju 22. septembra.

Poslednjeg dana festivala publika će moći da posluša sastave "Mistake Mistake" i "Intruder" i tehno-minimal di-džejeve Marka Nastića, Dejana Milićevića, Filipa Ksavija, Aleksandra Ivkovića, Bože Podunavca, Marka Milosavljevića, Šoksija, Miloša Pavlovića i di-džej set Čarlsa Siglinga.

Domaćini sve četiri večeri su Una i Karlo.