Home Kaljenje čelika LETNJA ŠKOLA “HR enter” – 60 lekcija iz prakse

LETNJA ŠKOLA “HR enter” – 60 lekcija iz prakse

386
0

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa HR WORLD po prvi put organizuje program HR enter – letnju školu HR-a. Program je nastao iz potrebe da se daju odgovori na najčešća pitanja studenata kada su ljudski resursi u pitanju. Kako započeti karijeru u HR-u? Koje sve funkcije postoje? Ko se može baviti ljudskim resursima? Koje veštine treba da posedujem da bih bio dobar u HR-u? Kako da se umrežim sa ljudma iz ove oblasti? Kakva je veza HR-a sa ostalim funkcijama u kompaniji?

Takođe, najčešće je upravo susret sa HR-om prvi kontakt mladih sa organizacijom, a kompanije često nemaju prilike da čuju njihovo mišljenje kada je HR funkcija u pitanju. Tokom ovog programa eksperti iz oblasti HR-a će pored prenošenja znanja, moći i da čuju povratnu informaciju od studenata i kroz zajedniчku diskusiju analiziraju funkcije i procese HR-a iz različitih uglova.

OPIS PROGRAMA

HR enter je program namenjen studentima završnih godina Univerziteta u Beogradu koji su visoko motivisani da karijeru razviju u oblasti ljudskih resursa. Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da se kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem.

Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne primere iz prakse, pored toga će moći da se oprobaju timski i individualno u razliчitim zadacima vezanim za funkcije HR-a uz podršku i redovnu povratnu informaciju. Na ovaj način i kroz dodatnu diskusiju sa predavačima studenti mogu uticati na kreiranje budućeg HR okruženja.

Program realizuje 18 predavača sa dugogodišnjim karijerama u HR-u. Ukupan broj susreta eksperata i studenata je 9, od toga 6 trening dana i 3 meet up događaja. Studenti sve vreme trajanja programa rade u multidisciplinarnim grupama sa mentorom iz biznisa.

Prijave su otvorene do 01.07.2018. godine do 23:59 časova.

Program počinje 10.07. a završni događaj je planiran za 21.08.2018.

Agenda i prijavni formular nalaze se na http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/hr_enter