Home [treninzi] Radionica: Moja želja – preduzetnička ideja

Radionica: Moja želja – preduzetnička ideja

153
0

Imate preduzetničku ideju ili želju? Koliko ste sigurni da je Vaša želja istovremeno i dobra preduzetnička ideja? U tome je caka 🙂
Preduzetnička ideja može biti Vaš san, može biti neka prilika koju ste uočili ili može biti vođena nekim drugim motivom i to je sve u redu, ali kako da procenite da li će je prihvatiti tržište je ono čime će se baviti radionica Tvoja želja – preduzetnička ideja

In Centar organizuje radionicu 25.05. za sve koji žele da pokrenu svoj preduzetnički poduhvat.

Na radionici ćemo:
– Proceniti učinak Vaše ideje
– Da li je privlačna klijentima
– Nekim klijentima će se dopasti Vaša ideja, ali da li je njihov broj dovoljan da stvori tržište?
– Da li je Vaš proizvod/usluga nov ili postojeći?
– Procena “ko će to da plati”?
– Možda postoji potražnja na tržištu i imate odličan proizvod/uslugu, ali da li ima klijenata koji su platežno sposobni i raspoloženi da plate za Vaš proizvod/uslugu?

Na radionici ćemo analizirati vaše ideje i definisati korake kako dalje ići na razvojnom putu. Na kraju će svi učesnici radionice ući u proces kandidature za dvodnevni trening koji ćemo realizovati kao sledeći korak u ovom procesu.

Radionicu će voditi dugogodišnja preduzetnica i mentorka Aleksandra Grubin koja će sa svojim iskustvom zajedno sa Vama testirati Vašu ideju, pružiti Vam informacije i znanja potrebne na početku Vašeg preduzetničkog izazova.

Radionica je besplatna za sve učesnike, a broj mesta ograničen.

Prijave isključivo putem email-a info@incentar.org