Home [njuz] Preko 15 000 posetilaca na Jelen Pivo Live festivalu

Preko 15 000 posetilaca na Jelen Pivo Live festivalu

47
0

jelen_pivo_liveNastupom Disciplin A Kitschme, u ranim jutarnjim satima u nedelju, 09. septembra, završen je JELEN PIVO LIVE muzički festival. Pod sloganom „Serbia are you alive“, festival je svim ljubiteljima dobrog zvuka pružio mogućnost da uživaju u nastupu inostranih zvezda Ijana Brauna, Hepi Mandejs, Geri Mura…

najboljih domaćih i regionalnih bendova Hladnog Piva, Leta 3, Darka Rundeka, Lajbaha, Disciplin A Kitschme, Partibrejkersa, Plejboja, Darkwood Duba, Obojenog Programa, Marčela, Dade Topića i Time-a.

Na velikom stejdžu nastupili su i bendovi Repetitor, Manisent i Mentalnost, Slaptrap, Dž Dž, Mothership Orchestra, Iskaz i Stuka.

„Ponosan sam što Jelen Pivo stoji iza ovog velikog događaja u Beogradu. Mnogo pozitivne energije i odlične muzike tokom oba dana festivala ispunila su naša očekivanja. Kao deo Inbev-a, najvećeg svetskog proizvodjača piva, Apatinska Pivara će se pobrinuti da Jelen Pivo LIVE festival i ubuduće bude mesto okupljanja svih onih koji uživaju u najboljem kvalitetu, kada je reč o pivu ali što je najvažnije vrhunskom zvuku”, izjavio je Srđan Stanković event menadžer Apatinske Pivare.

Tokom dva dana održavanja muzičkog programa na Kalemegdanu, festival je posetilo preko 15.000 ljudi. Zanimljivo je to što je nastup mančesterske grupe Hepi Mandejs, na velikom stejdžu, odslušao Ijan Braun, ali i Geri Mur zajedno sa produkcijskim timom i suprugom što je vrlo neobično za svetsku zvezdu poput njega. Nakon koncerta svojih dugogodišnjih prijatelja Hepi Mandejsa, Ijan Braun je veče proveo u Skadarliji uživajući u domaćoj kuhinji, a pravo iznenađenje za bivšeg pevača Stoun Rouzisa predstavljao je slučajan susret sa idolom, Nemanjom Vidićem, igračem Mančester Junajteda u ulici Strahinjića Bana.

Izvođači Jelen Pivo LIVE muzičkog festivala opravdali su najave ovog događaja, a posetioci na Kalemegdanu sigurno s nestrpljenjem očekuju Jelen Pivo LIVE 2008.