Home [treninzi] Poziv na obuku za rad sa mladima sa mentalnim invaliidtetom

Poziv na obuku za rad sa mladima sa mentalnim invaliidtetom

192
0
Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom MDRI-S Vas poziva na jednodnevnu obuku za rad sa mladima sa mentalnim invaliidtetom, koju ćemo realizovati 14. maja 2018. godine u Novom Sadu.

Obuka je namenjena omladinskim radnicima/cama u direktnom radu sa mladima koji imaju određeno iskustvo i interesovanje za rad sa mladima iz osetljivih grupa, stručnjacima/stručnjakinjama u direktnom radu sa mladima sa mentalnim invaliidtetom kao i oni omladinskim radnicima/cama koji žele da prošire svoja znanja o radu i uključivanju mladih sa mentalnim invaliidtetom.
Učesnici/ce obuke imaće priliku da čuju iskustvo u radu organizacije ŽMIG koja godinama radi na uključivanju mladih sa teškoćama u omladinske aktivnosti. Trening će držati predstavnici/ce MDRI-S i omladinska radnica koja ima višegodišnje iskustvo u uključivanju mladih, Marijana Jović.
Molimo Vas da popunite kratku prijavnu tabelu i pošaljete nam na email adresu mdri.serbia@gmail.com, najkasnije do 10. maja 2018. godine.
Detaljne informacije o mestu održavanja obuke, refundaciji putnih troškova, kao i program rada poslaćemo Vam po potvrdi učešća.
Detaljan poziv nalazi se ovde.

Mental Disability Rights Initiative MDRI-S
Bulevar kralja Aleksandra 171
11000 Belgrade, Serbia
Tel/fax: +381 11 38 37 204, +381 11 38 37 205
web: www.mdri-s.org