Home [ volontiranje ] GROW – Letnji liderski kamp za srednjoškolke

GROW – Letnji liderski kamp za srednjoškolke

164
0

Od 8. do 13. jula 2018. godine, na lokaciji svetske baštine u istočnoj Mađarskoj, Američki kutak Debrecin će organizovati 6. GROW (Girls Rock Our World) letnji liderski kamp za srednjoškolke. Kamp je besplatan, a otvoren je za devojčice iz Srbije, Rumunije, Ukrajine, Slovačke i Mađarske, stare između 14 i 18 godina. Na kampu se govori engleski jezik.

Kamp za učenje liderskih veština i osnažavanje devojčica nudi intenzivne i interaktivne radionice i razvija preduzetničke, liderske i prezentacijske veštine , kao i veštine upravljanja projektima. Cilj je takođe i da se poboljša razumevanje učesnica u polju interkulturalne komunikacije, ljudskih prava, demokratije i volonterizma. Kampom će upravljati mađarski i američki profesionalci i govornici, a predstaviće se i uzori iz različitih profesija.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara za prijavu OVDE

Rok za prijavu je 20. maj 2018. godine. Američki kutak Debrecin će intervjuisati kandidatkinje, odabrati 3 učesnice iz svake zemlje i obavestiti ih o odluci.

Iako će Američki kutak Debrecin platiti sve troškove kampa, uključujući smeštaj i ishranu, učesnice su u obavezi da same plate troškove putovanja.

Za dalja pitanja ili komentare, molimo pozovite +36 20 363 8886 ili pišite Američkom kutku u Debrecinu na debrecenac@gmail.com.