Home [treninzi] Psihološke radionice o ulozi medija u svakodnevnom životu

Psihološke radionice o ulozi medija u svakodnevnom životu

31
0

kamera.jpegUloga medija u svakodnevnom životu mladih biće jedna o tema o kojoj će se razgovarati u narednoj sezoni rada psihološke radionice u Domu omladine Beograda. Radionica postoji već dve godine i ona je mesto gde mladi mogu da dobiju savet kako da se nose sa problemima i izazovima u životu.

Ovaj projekat podržali su Canada Fund, fondacija Kanadske ambasade u Beogradu, kao i Sekretarijat za sport i omladinu, a u poslednje dve godine u njemu je učesvovalo više od 400 korisnika. Usluge su besplatne, a zainteresovani se mogu više informisati o sadržaju programa i putem brošure koja se može dobiti u DOB-u. 

Namera stručnog tima je da mladima pruži mogućnost da razvijaju i neguju kulturu stalnog obrazovanja i obogaćivanja ličnosti, da ih ohrabri da od stručnjaka za mentalno zdravlje zatraže podršku i savet čak i kada nisu ophrvani teškoćama i problemima.

Aktivnosti radionica, između ostalog, uključuju i preispitivanje nekih opštih pretpostavki, stereotipa, predrasuda u vezi sa partnerstvom, roditeljstvom, porodičnim odnosima, ličnim kapacitetima, moći i odgovornošću.