Home [ volontiranje ] Volonterski program Bitef Polifonije 2007.

Volonterski program Bitef Polifonije 2007.

73
0

sample-21.jpg„ja i ti + nešto između“ je novi pozorišni program interkulturalnog dijaloga koji se sastoji od radionica i diskusionih grupa, nakon kojih sledi javna prezentacija novih umetničkih projekata koncipiranih u kreativnoj razmeni učesnika. U programu učestvuju nezavisni pozorišni i plesni umetnici iz jedanaest evropskih zemalja:

Velike Britanije, Italije, Austrije,  Portugalije, Norveške, Slovenije, Švedske, Rumunije, Francuske, Hrvatske i Srbije. Radionica se održavaju od 24. do 27. septembra a završna prezentacija novih projekata predviđena je za 28. septembar 2007. 

Program uključuje okrugli sto povodom sastanka EON mreže u Beogradu (European Off-Theater Network).  U okviru okruglog stola pod naslovom “Princip ukrštanja u savremenoj umetničkoj praksi” biće više reči o osnovnim principima EON mreže i njenom razvoju. Učestvuju: Sabina Kock (IG FreieTheaterarbeit, Austrija), Sean Aite (Forest Forge, Velika Britanija), Michele Losi (Scarlattine  Theatre, Italija) i Edwige Paulin (Ikos Festival, Italija) i drugi.

Više informacija o programu možete pronaći na adresi www.hop-la.org

Način konkurisanja :

Ukoliko ste zainteresovani da se uključite u organizacioni tim programa "ja i ti + nešto između" pišite nam na office@hop-la.org, uz kratak opis kako i koliko želite da se uključite.

Rok za konkurisanje : 14.09.2007.

  office@hop-la.org
www.hop-la.org