Home [njuz] Sedma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

Sedma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

49
0

slika 1Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka sedmi put organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i kompanije Nelt. Ideja konferencije je da se studentima omogući još jedan vid sticanja znanja iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta, ali i  da se međusobno upoznaju, druže i steknu nove veštine.  

Tradicionalno, konferencija će se realizovati u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović” na Zlatiboru, a ove godine će to biti u periodu od 26. do 30. oktobra.  
Ovogodišnja tema konferencije nosi naziv „Izazovi savremenog poslovanja” i biće predstavljena kroz deset različitih podtema koje se tiču relevantnih sfera poslovnog sveta, ali se takođe odnose i na stalne promene u okruženju, kojima se treba prilagoditi, kao i vođenju sopstvenog  preduzetničkog poduhvata.  

Delagati će imati priliku da čuju iskustva najboljih u svojim profesijama i dobiju korisne informacije iz prve ruke, ali i da se kroz interaktivna predavanja, radionice i razgovore sami oprobaju u nekim od izazova koji čine savremeni poslovni svet.  

StartUp, Bitcoin, E-commerce, Advertising, Hacking i It-security samo su neke od tema koje će obeležiti predstojeću konferenciju. Stoga, ukoliko želite da čujete nešto više o pomenutim temama, KSON je pravo mesto na kome možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.  

Da sve protekne u najboljem redu i ove godine pobrinuće se uigrani tim Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, a sve dodatne informacije o konferenciji i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj facebook stranici KSON-a.  Dođite i uverite se i sami zašto ceo FON ide na KSON!