Home [konkursi] FOTO KONKURS: Moj život na dva točka

FOTO KONKURS: Moj život na dva točka

66
0

U okviru projekta OMOCIKL – biciklistička info tačka u Omoljici, Udruženje građana Suncokret u saradnji sa Trag fondacijom organizuje nagradni foto konkurs na temu “Moj život na dva točka”.

Zabeležite svoj najkreativniji, najzanimljiviji i najbezbedniji trenutak sa svojim biciklom i pokažite kako izgleda Vaš život na dva točka! 🙂

 

Fotografije šaljite na mejl suncokret.omoljica@gmail.comsa kontakt podacima: ime i prezime, mesto stanovanja, kontakt telefon i model fotoaparata/telefona kojim je načinjena fotografija, kako bismo se uverili u to da je fotografija vaša. Možete poslati samo jednu fotografiju, što boljeg kvaliteta i to najkasnije do 01. avgusta 2017. godine.

Pobedničku fotografiju bira stručan žiri koji ocenjuje ideju, sadržaj i kvalitet fotografije, ali će takođe postojati i pobednička fotografija na osnovu najvećeg broja lajkova na našoj fejsbuk stranici https://www.facebook.com/SuncokretOmoljica/.

Nagrade za pobedničke fotografije su kilometar sat (prema glasovima stručnog žirija) i bezbedni biciklistički paket (prema lajkovima na fejsbuk stranici).

Konkurs je otvoren za sve ljubitelje biciklizma iz cele Srbije.

Napomena: Ukoliko u roku od 48 sati ne dobijete odgovor da je fotografija primljena na mejl, molimo vas da ih kontaktirate.