Home [stipendije] OTVOREN KONKURS ZA POLAZNIKE DRUGE GENERACIJE PROGRAMA „PEPSICO START“

OTVOREN KONKURS ZA POLAZNIKE DRUGE GENERACIJE PROGRAMA „PEPSICO START“

90
0

Aleksandra Stevović SmallKompanija PepsiCo Srbija objavila je početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

 

Ove godine diplomcima su na raspolaganju tri pozicije za profesionalni razvoj – pozicija održavanja u proizvodnji u fabrici u Magliću, kao i pozicija razvoja prodaje i pozicija logistike i distribucije u centrali kompanije u Beogradu. Zainteresovanim kandidatima za prijavu nije potrebno radno iskustvo, ali je poželjan liderski stav, orijentisanost na ostvarivanje rezultata i fleksibilnost, analitičnost, etičnost, odlično poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje MS Office paketa programa.

Nakon selekcije prijava, u uži krug će ući 30 najboljih kandidata koji će dobiti priliku da se uživo predstave, a samo šest će dobiti priliku za učešće u finalnom delu selekcije „Upoznaj PepsiCo“, tokom kog će im menadžment predstaviti kompaniju iz prve ruke. Kandidati će videti i kako izgleda rad na terenu sa prodajnim timom, kao i u proizvodnji u fabrici u Magliću.

Prva generacija polaznika programa uspešno je završila svoju obuku, a svo troje polaznika će svoju karijeru nastaviti u kompaniji. „Shvatila sam koliko je važno raditi u timu. Rad sa ljudima i praktična znanja koja sam usvojila za vreme programa su najdragocenije iskustvo, s obzirom na to da se na fakultetu daleko veći značaj pridaje teoriji. Kako više od 1200 zaposlenih radi u Marbo Productu, bila sam u mogućnosti da učim od supervizora, specijalista, kontrolora, ali i vrhunskih menadžera i da tako steknem širu sliku o kompaniji u kojoj radim, a to je najbitnije za svakog ko želi da napreduje u karijeri“ istakla je Aleksandra Stevović, koja će nastaviti da radi u sektoru marketinga kompanije PepsiCo Srbija.

Razvojni cilj projekta je doprinos mogućnosti razvoja mladih talenata i prilika da se tri diplomca koji pokažu pravi motiv, želju i posvećenost dalje profesionalno oblikuju. „Kompanija PepsiCo Srbija prepoznata je kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji, što potvrđuje i osvajanje prestižnih priznanja Top Employer Serbia i Top Employer Europe treći put za redom. Kompanija PepsiCo Srbija pruža najviše standarde kada su u pitanju uslovi za rad zaposlenih, proces i negovanja talentovanih ljudi, proces učenja i liderstva.“ istakla je Bojana Vasiljević, HR menadžer kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana.

Svi zainteresovani diplomci se mogu prijaviti i informisati putem sajta www.pepsicostart.rs. Proces selekcije biće zaokružen odabirom tri najbolja kandidata koja će svoju jednogodišnju plaćenu praksu u kompaniji PepsiCo Srbija početi u junu 2017. godine.