Home [konkursi] Evropa, to si TI – Poziv za učešće u takmičenju!

Evropa, to si TI – Poziv za učešće u takmičenju!

53
0

U okviru kampanje “Evropa. to si TI” organizuje se istoimeno takmičenje za najbolju ideju za unapređenje nastave ili kvaliteta učeničkog života za srednjoškolce u 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije. Prijavni formular za takmičenje i detaljne informacije dostupne su na platformi evropatositi.rs.
Tražimo najbolje ideje, projekte i predloge kako da se poboljša kvalitet nastave i/ili učeničkog života, možda baš u vašoj školi! Takmičenje je otvoreno za sve srednjoškolce iz navedenih opština (osim za učenike završnih razreda).

 

Svaka škola može formirati timove osmisliti projekate u vrednosti od 100.000 dinara koji bi na neki način trebali da doprinesu i pomognu neposredno vašoj školi. Za timove iz svih srednjih škola jugoistočne i jugozapadne Srbije koji učestvuju u takmičenju i za njihove ideje će se glasati na platformi evropatositi.rs, a četiri tima, dva iz JI i dva iz JZ Srbije, sa najviše glasova učestvovaće u finalnom kvizu znanja o Evropskoj uniji i njenim vrednostima i boriće se za dve nagrade od po 100.000 dinara za realizaciju svojih projekata.

Ovim putem vas najsnažnije ohrabrujemo da budete kreativni i aktivni i da se uključite u takmičenje “Evropa, to si TI” i na taj način uradite sjajnu stvar za vašu školu, ali i za vas same.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Upite možete slati na email adresu evropatositi@dokukino.org.