Home [stipendije] Kako do stipendije?

Kako do stipendije?

90
0

ErasmusPlusEU info centar i ESN BelUPgrade (Mreža studenata Erasmusa Beograd) po četvrti put organizuju Erasmus+ Chat koji će se održati 28. novembra u prostorijama EU info centra na adresi Kralja Milana 7 sa početkom od 18 časova.

 

Kako do stipendije za studiranje u državama EU, pitanje je na koje će odgovarati učesnici panela. Ovaj događaj ima za cilj popularizaciju programa studentskih razmena i upoznavanje sa procesom prijavljivanja. Iz prve ruke domaći studenti će moći da se informišu o svemu što ih interesuje.

Goran Bogunović, predstavnik Erasmus+ kancelarije u Srbiji prezentovaće mogućnosti za srpske studente u okviru Erasmus+ programa, kako aplicirati, koji su načini prijave, potrebnoj dokumentaciji, uslovima, dostupnim programima.

Studenti koji su stipendisti Erasmus+ će sa prisutnima podeliti svoje iskustvo studiranja u državama EU. Kako su se odlučili na taj korak i šta im je studiranje u inostranstvu donelo u daljem školovanju i na profesionalnom planu.

Marija Papić iz Mreže studenata Erasmusa će moderirati skup i govoriće o ulozi Mreže studenata Erasmusa i podršci ove mreže studentima koji studiraju preko Erasmus+ programa.

Erazmus+ je program Evropske unije koji obezbeđuje finansiranje projekata za saradnju u tri oblasti: obrazovanje, mladi i sport. U polju obrazovanja program se posebno fokusira na studentsku mobilnost, koja je u današnjem obrazovanju sve učestalija.

Studentima na razmeni, Mreže studenta Erasmusa pružaju podršku i pomoć za vreme njihovog studiranja i organizuju za njih različite kulturne, humanitarne, sportske, edukativne i zabavne aktivnosti.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne putem prijavnog formula: https://goo.gl/YhDjl0 na email info@euinfo.rs ili na telefon 011/40-45-400.