Home [treninzi] Prijavi se za online i interaktivnu školu preduzetništva

Prijavi se za online i interaktivnu školu preduzetništva

33
0

Serbian Venture Network (SeVeN) po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva sa ciljem da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa. Ove godine škola preduzetništva je sadržajno unapređena, razvijena i sastoji se iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016. godine.

 

Da li si ikad razmišljao o tome da:

  • Želiš  da pokreneš sopstveni posao, ali ne znaš kako?
  • Želiš da naučiš kako se pokreće posao, ali ne znaš od koga možeš da učiš?
  • Želiš da naučiš kako da okupiš tim za pokretanje sopstvenog posla, ali ne znaš gde?
  • Želiš da razmeniš ideje sa svojim vršnjacima koje bi prerasle u posao, ali ne znaš gde da nadješ slične vršnjake?
  • Da li bi hteo da te neko posavetuje u vezi pokretanja posla, ali ne znaš koga da pitaš?

Škola preduzetništva se sastoji iz nekoliko izuzetno kvalitetnih delova:

  1. Online kurs “Kako pokrenuti sopstveni posao” – prvi deo programa je namenjen da tokom mesec dana učite samostalno i tempom koji vam odgovara – kroz online prezentacije, predavanja, filmove i materijale za čitanje. Sve to možete da radite iz udobnosti vaše sobe putem vašeg kompjutera, laptopa, mobilnog ili tableta. Online kurs će biti aktivan od 1. avgusta 2016. godine a sve informacije o registraciji ćete dobiti putem mail-a.
  2. Akademija preduzetništva – učesnike drugog dela programa očekuje još praktičnija obuka o preduzetničkom svetu, vođena od strane iskusnih mentora i preduzetnika, gde ćete zaista raditi na pokretanju sopstvenog biznisa. Tokom ove Akademije ćete imati priliku i da se upoznate sa uspešnim preduzetnicima i startapima, da posetite biznis hub-ove i da se umrežite sa svojim vršnjacima.
  3. Najistrajniji će dobiti priliku da svoje ideje izlože na Belgrade Venture Forumu  (5 – 7. decembar 2016. godine ) i da prisustvuju master klasu organizovanom za najbolje polaznike programa.

Zato se prijavi odmah, već ovog leta kreni u nezaboravnu preduzetničku avanturu, i promeni svoj svet i svoj život na bolje!