Home [njuz] Dobro je znati, NAPOR se isplati

Dobro je znati, NAPOR se isplati

53
0

okoOvog leta priključite se ekipi mladih koji će putovati kroz tajne puteve aktivnog traženja posla. Susretnite se oči u oči sa ljudima koji vode intervjue u firmama i prođite sa njima kroz proces simulacije intervjua. Naučite kako da napišete radnu biografiju. Izađite na crtu svim nedoumicama koje imate vezano za traženje posla! Znanje je moć – a moć će ovog leta biti sa vama!

„Organizacija kreativnog okupljanja”- OKO vas poziva na serijal aktivnosti pod nazivom: „Dobro je znati, NAPOR se isplati” koje će se održavati minimum dva puta nedeljno u periodu od 22. juna do 31. jula 2016. u Beogradu. Puno različitih aktivnosti na različitim mestima namenjene su mladima uzrasta od 15 do 25 godina koji žele da ojačaju svoje veštine i kapacitete na polju traženja posla.

Obradićemo različite teme: kreiranje CV-a (biografije), pisanje motivacionog pisma, simulaciju intervjua sa poslodavcem, samopouzdanu komunikaciju, ali ćemo se opuštati i uz kreativne radionice, izlete i sl. Razvijaćemo kreativnost, osećaj za tim i time se ohrabrivati. Takođe, očekuju nas i posete relevantim institucijama, ali i aktivnosti u prirodi. Ceo proces će biti zaokružen javnom akcijom koji ćemo zajedno kreirati i izvesti u centru Beograda.

Da bi ste se prijavili na ovaj serijal aktivnosti, potrebno je da popunite onlajn formular koji se nalazi na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1X04U0P38_k4qFvtSFvI7C1CZfyHT9gBiSwBhxd5VTto/viewform do 21.06.2016.

Odgovor ćete dobiti narednog dana. Za više informacija pišite na mail (kruna.novovic@hotmail.com) ili posetite sajt www.okoorg.rs ili Facebook stranicu „Organizacija kreativnog okupljanja”- OKO.

Program „Dobro je znati, NAPOR se isplati“ realizuje se u okviru obuke za omladinske lidere/ke pri Nacionalnoj asocijaciji praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta.