Home [njuz] Promocija knjige “Vodič kroz tropsko voće”

Promocija knjige “Vodič kroz tropsko voće”

42
0

Novi-SadU četvrtak 16. juna sa početkom u 18.00 časova u Američkom kutku Novi Sad održaće se promocija knjige pod nazivom ​”Vodič kroz tropsko voće”, autorke Marine Grubić.

“Vodič kroz tropsko voće” je knjiga koja vam predstavlja 40 vrsta tropskog voća sa njihovim naučnim nazivima, opisima, opisima ukusa, poreklom i intresantnim podacima, sve uz profesionalne slike voća.

Bilo da ste već poznavalac tropskog voća i voleli bi da imate lepu kolekciju njihovih opisa i slika, ili ste tek počeli sa otkrivanjem tropskog voća i potreban vam je vodič, bićete zadovoljni sa “Vodičem kroz tropsko voće”!

Svo voće koje je opisano u ovoj knjizi podeljeno je u grupe prema njihovim sličnostima, a zatim su objašnjene razlike između sličnih voćnih vrsta, kako bi vi lakše upamtili razlike između različitih, a sličnih vrsti.

O autorki:

Marina Grubić je po profesor engleskog jezika, blogerka, voditeljica Jutjub kanala, autorka, šef sirove kuhinje i učiteljica joge. 
Marina uživa u istraživanju tropskih krajeva gde provodi zimske mesece. U svojim istraživanjima posebno se posvetila istraživanju tropskog voća, a iz tog istraživanja proizašla je i njena knjiga “Vodič kroz tropsko voće”.

Prijavite se OVDE