Home [njuz] POZIV na Konferenciju DRAMSKO OBRAZOVANJE i SAMOOBRAZOVANJE

POZIV na Konferenciju DRAMSKO OBRAZOVANJE i SAMOOBRAZOVANJE

69
0

konfPozivamo Vas da se prijavite na učešće u konferenciji DRAMSKO OBRAZOVANJE I SAMOOBRAZOVANJE – Kako do dramskih pedagoških kompetencija koja će se od 18. do 20. juna (subota-ponedeljak) održati u Beogradu: u Tašmajdanskom parku i Bitef teatru (18. jun), Dečjem kulturnom centru Beograda (19. jun) i Malom pozorištu „Duško Radović“ (20. jun).

Cilj konferencije je da, kroz povezivanje i saradnju profesionalaca u obrazovanju i kulturi, unapredi kompetencije nastavnika, umetnika i svih drugih koji sprovode pre svega dramske, ali i druge kreativne metode i programe u školi i van nje. Tema skupa su mogućnosti za formalno i neformalno obrazovanje umetnika i nastavnika za kvalitetan i odgovoran dramski rad sa decom i mladima.

Tokom tri dana, konferencija predstavlja niz raznovrsnih programa: počinje revijom dramskog stvaralaštva dece, mladih, ali i vaspitača i nastavnika za decu, nastavlja se radionicama, Bazarom kreativnih ideja i postignuća, stručnim izlaganjima, razgovorima, prezentacijama obrazovnih programa i pozorišnim predstavama.

Detaljna agenda Konferencije može se preuzeti sa ovog linka. Konferencija je akreditovana kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i nosi dva (2) boda.

VAŽNO: Svi zainteresovani mogu pratiti programe konferencije besplatno, ali ove godine, zbog nedostatka finansijskih sredstava, sertifikate ZUOV-a, obroke i štampane materijale možemo obezbediti samo učesnicima koji plate kotizaciju u iznosu od 1000 RSD, odnosno sa popustom od 25% (750 RSD) za one koji plaćaju sami (iz sopstvenih sredstava) i/ili u gotovini prilikom registracije. Oni koji ne žele sertifikat ZUOV-a ili im on nije potreban (npr. umetnici), ishranu i materijale, nisu obavezni da plate kotizaciju.

Prijavljivanje je OBAVEZNO za sve i vrši se on-line na portalu dramagogija.

http://www.dramagogija.org.rs/konferencija-2016