Home [njuz] Postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

Postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

37
0

7bf0d266-cc86-4d59-91fe-debeb2e173d3
Liderstvo se ne razvija čitanjem knjiga ili razmišljanjem o tome šta znači biti dobar lider, liderstvo se razvija isključivo kreiranjem ličnog iskustva. Dobri lideri su sposobni da povedu ljude ka velikim rezultatima, da inspirišu druge da se iskažu u svom najboljem mogućem izdanju i da konstantno izlaze izvan svojih zona komfora. Ovog meseca studentska organizacija AIESEC u okviru ‘’Future Leaders’’ programa sprovodi prijem novih članova.

 

AIESEC u Srbiji već 63 godine stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema pružamo intenzivno iskustvo, a cilj je da nakon diplomiranja studenti budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja i kreiraju budućnost u najboljem mogućem pravcu.

Izadjite iz svoje komfor zone i postanite aktivni član društva, učite radeći u timu kao i sa ljudima iz inostranstva. Postanite član najveće studentske organizacije i aktivirajte svoj liderski potencijal.  Pretvorite ideje u stvarnost i napravite promenu u svom okruženju. Kao aktivni član tima možete naučiti poslovne veštine u oblastima marketinga, ljudskih resursa, prodaje. Nakon timskog iskustva, stičete mogućnost napredovanja i samog vodjenja tima. Ovo je dobra prilika da van svojih studija uradite nešto i steknete kako lični tako i profesionalni razvoj.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalješ prijavu do kraja maja. Prijavu možeš pronaći na sledećem linku.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo.

Prisustvom u preko 120 zemalja predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija o samoj studentskoj organizaciji na zvaničnom sajtu.

 

http://aiesec.org.rs/studenti/postani-clan-aieseca/

http://aiesec.org.rs/