Home [njuz] SportFON najbolji na turniru u Valensiji

SportFON najbolji na turniru u Valensiji

56
0

9e4917cd-260d-43be-8048-e9e423fc0e0c(Valensija, 24. april 2016. godine) Studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu su generalni pobednici međunarodnog turnira EuroValencia 2016, koji je održan od 21. do 24. aprila u Španiji. Turnir je okupio oko 1000 učesnika sa 35 različitih univerziteta i biznis škola iz Evrope, Azije, Severne Amerike.

 

Nakon neizvesnih borbi tokom mečeva, ekipe FON-a uspele su i ove godine da osvoje najveći broj medalja što ih je proglasilo generalnim pobednikom turnira. Ove godine put Španije krenulo je ukupno sedam ekipa i od toga osvojili 6 medalja. Najbolja je bila čirliding ekipa koja je osvojila zlatnu medalju, srebrne medalje osvojile su fudbalska ekipa, ženska odbojkaška ekipa, teniserka i plivač. Treće mesto pripalo je odbojkašima.

Veliku podršku studentskim ekipama pružila je kompanija Sport Vision u čijoj opremi su nastupili ovi sjajni momci i devojke.

Pored takmičarkog dela, studenti su imali slobodnog vremena da obiđu mnoge znamenitosti u Valensiji i da uživaju u prelepom gradu na obali Španije.