Home [konkursi] BG PRAKSA 2016 – 178 mesta za praksu u institucijama Grada Beograda

BG PRAKSA 2016 – 178 mesta za praksu u institucijama Grada Beograda

60
0

Gradska uprava grada Beograda i Univerzitet u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2016. Program se realizuje sedmu godinu za redom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske Uprave Grada Beograda u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata.  

 

 

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 14 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 10 gradskih preduzeća, 10 ustanova kulture i 4 gradske opštine grada Beograda. 

Otvoreno je ukupno 178 mesta na 130 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo. Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi. BG PRAKSA će se ove godine realizovati kao četvoromesečna praksa počevši od 1.juna 2016. godine.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 21 fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu (Pravni, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni, Građevinski, Arhitektonski, Elektrotehnički, Mašinski, Fakultet političkih nauka, Filozofski, Filološki, Poljoprivredni, Tehnološko-metalurški, Matematički, Šumarski, Rudarsko-geološki, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju) i Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta Umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju. 

Konkurs je otvoren od 23.marta do 13.aprila 2016. godine.

 

Detaljnije informacije i prijavljivanje na sajtu: www.razvojkarijere.bg.ac.rs